counter create hit

مطالب مرتبط:
چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر

چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر

چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر زمان آماده سازی : 30 دقیقه ...

کیک کشک بادمجان درست کنید

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان : بنا به گزارش آکاایران : نان تست : به اندازه کافیبادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد ...

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزئین زیبا ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت آکا ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی خواص ذرت ...

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 22 دقیقه 4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان) به سیب زمینی سرخ شده با ...

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر مرغ شکم پر طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی آمو ...

ورزش هفت دقیقه ای

ورزش هفت دقیقه ای

اگر میخواهید به وزن ایده آل تان برسید ولی مدام به خود میگویید هر وقت وقتش را پیدا کردم ورزش میکنم، ممکن است این ورزش هفت دقیقه ای به شما کمک کند. این حرکات ورزشی کوتاه و سریع هستند و ...

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

مجله سرآشپز: مافین کشمشی، برای کسانی که می‌خواهند به تازگی و به سادگی آشپزی کنند، مناسب است. این کیک را برای عصرانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): یک و سه چهارم پیمانه (180 گرم) روغن مایع ...

لازانیای مرغ، اسفناج و قارچ

لازانیای مرغ، اسفناج و قارچ

لازانیا یکی از غذاهای لذیذی است که می توانید به سادگی سبزیجاتی مانند اسفناج را واردش کنید که علاوه بر بالا رفتن ارزش غذایی طعمی جدید نیز به لازانیا بدهد. از دیگر موارد برجسته که در این دستور پخت مورد استفاده قرار می گیرد قارچ و مرغ است. لاز ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.