counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا   در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان طرز ...

آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی

آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی

وب سایت بدونیم: نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید. مواد لازم: ۲ پیمانه آرد ۱/۳ پیمانه کره ۱/۳ پیمانه پودر ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه و مقوی

میگو پلو جنوبی یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز:برنج (خیس شده): ۶ پیمانهمیگو (پاک شده): ۴۵۰ گ ...

ژله سبزه عید، دسر سفره های نوروزی

ژله سبزه عید، دسر سفره های نوروزی

وب سایت سرآشپز پاپیون: یکی از ژله های مناسب و جالب برای سفره هفت سین و همچنان پذیرایی در مهمانی های عید نوروز ژله سبزه ست. مواد لازم: ژله آلوئه ورا ۱ بسته خامه‏ صبحانه ۵ قاشق غذا خوری ...

آشپزی رنگی – یخ چای

آشپزی رنگی – یخ چای

یخ چای یا آیس تی یکی از مفید ترین، اقتصادی ترین و حتی محبوب ترین نوشیدنی های خنک در بسیاری از کشور هاست و در هوای گرم هم خیلی می چسبه، پس حتما یکبار امتحانش کنین. نکته ی سرآشپز رن ...

طرز تهیه کومپیر ترکیه

با خوردن غذای کشورهای دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشورها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از پیش غذاهای معروف و خوشمزه آنجا را امتحان کنیم. ...

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر

این کوکی های خوشمزه را درست کنید و عصر روز 13 فروردین با چای میل کنید كوكي هاي خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان يك ميان وعده مقوي براي بچه ها در نظر بگيريد نوشته طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد ...

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

در این پست یک پیشنهاد گیاهی و خوشمزه از جنس لازانیا داریم و قرار هست طرز تهیه لازانیای اسفناج رو آموز بدیم، لازانیا از ایتالیا اومده و بخاطر تنوعی که در روش پختش میشه به کار برد محبوبیت زیادی داره. ...

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

برنامه دورهمی شب 13 فروردین ماه 1396 ساعت 23 روی آنتن شبکه نسیم رفت. مهران مدیری در این برنامه میزبان ستاره و لاله اسکندری دو خواهر هنرمند سینما و تلویزیون بود.     غیبت مهران مدیری و ستاره اسکندری از لاله تاخیر لاله در رسیدن به اس ...

سوپ کلم بروکلی؛ رژیمی و مقوی

سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود. برای پختن این سوپ خوشمزه کافی است تا دستورالعمل زیر را انجام دهید. با ما همراه باشید. ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.