counter create hit

مطالب مرتبط:
دو نکته مهم در شستشو و نگهداری سبزیجات

دو نکته مهم در شستشو و نگهداری سبزیجات

دو نکته مهم در شستشو و نگهداری سبزیجات - آکا سایت خانه داریبخش شستشو و نظافت و خانه تکانی و لکه گیری دو نکته مهم در شستشو ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

جشن تولد پُر زرق و برق در راسته نوروزخان

جشن تولد پُر زرق و برق در راسته نوروزخان

هفته نامه همشهری شش و هفت - فاطمه شیخ علیزاده، یاسمن ده میانی: همه پدر و مادرها می دانند که مراسم جشن تولد بچه های امروزی مثل زمان قدیم به چند بادکنک و کاغذکشی ختم نمی شود. تولدها یک تم از قبل تعیین شده دارد که معمولا بچه ها آن را از روی کارتون مورد علاقه شان انتخا ...

حامد همایون از زندگی شخصی اش می گوید ، در هیچ زمینه ای ادعا ندارم به جز آشپزی

حامد همایون ، خواننده مطرح پاپ در بخشی از گفت و گوی ما با او می گوید:«الان خود حامد همایون هستم. گذشته و سختی هایم را فراموش نکرده ام اما حالا دیگر حامد همایون سبک و سیاقم شده است.»حامد همایون معتقد است برای رسیدن ب ...

مدل مو و آرایش ستاره ها در مراسم انجمن بازیگران فیلم ۲۰۱۸

مدل آرایش های فرش قرمز ، در بیست و چهارمین مراسم اهدای جوایز انجمن بازیگران فیلم (SAG Awards)که در ۲۱ام ژانویه برگزار شد ، درست مانند دیگر فرش قرمزها ، ستاره ها با انواع مدل مو و آرایش های متفاوتدر آن حضور پیدا کردند. ...

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 22 دقیقه 4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان) به سیب زمینی سرخ شده با ...

چطور پیاده روی، دیابت نوع ۲ را از شما دور می کند؟

چطور پیاده روی، دیابت نوع ۲ را از شما دور می کند؟

چطور پیاده‌روی، دیابت نوع ۲ را از شما دور می‌کند؟ زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:انجمن دیابت آمریکا اعلام کرد انجام ۱۵۰ دقیقه ور ...

چگونه مگس و حشرات ریز توالت را از بین ببریم؟

از بین بردن مگس توالت , مگس های ریز توالت یکی از مشکلات سرویس های بهداشتی است. به راحتی و با انجام دادن کارهای زیر می توانید این مگس های مزاحم را از بین ببرید. نوشته چگونه مگس و حشرات ریز توالت را از بین ببریم؟ اولین بار در خانه داری پدیدار شد. ...

عکس سفره عقد شیک و جدید و ایده های تزیین سفره عقد مدرن

عکس سفره عقد شیک و جدید و ایده های تزیین سفره عقد مدرن

انتخاب مدل سفره عقد برای همه تازه عروس و دامادها مهم است و ترجیح می دهند زیباترین و شیک ترین سفره عقد را داشته باشند. در این میان مشاهده انواع عکس سفره عقد می تواند کمک کند بهترین انتخاب را داشته باشیم. از این ...

عوارض جوان سازی صورت توسط غیر افراد متخصص

عوارض جوان سازی صورت توسط غیر افراد متخصص

یک جراح پلاستیک هشدار داد؛ عوارض جوان‌سازی صورت توسط غیر افراد متخصص زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:یک فوق تخصص جراحی پلاس ...

نکات مهم قبل از خواستگاری

نکات مهم قبل از خواستگاری

طرح شما برای اولین جلسه خواستگاری چیست؟ می خواهید با گل بروید یا بدون گل و خودتان نقش گل را ایفا خوا ...

وزیر  بهداشت چشمان ۴ بیمار رودانی را رایگان جراحی کرد

وزیر بهداشت چشمان ۴ بیمار رودانی را رایگان جراحی کرد

وزیر بهداشت چشمان ۴ بیمار رودانی را رایگان جراحی کرد زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:وزیر بهداشت با حضور در کلینیک چشم پزشکی بنیاد خی ...

۸ روش برای مراقبت از موهای رنگ شده

اصول مراقبت از موهای رنگ شده , رنگ کردن مو می تواند خیلی هیجان انگیز باشد.بسیاری از بانوان همواره دنبال رنگ کردن موها و ایجاد تغییر در ظاهر خود هستندبا این حال خیلی ها از ترس آسیب رسیدن به موها در اثر مواد شی ...

نکته بهداشتی: روغن نارگیل

نکته بهداشتی: روغن نارگیل

نکته بهداشتی: روغن نارگیل زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:روغن نارگیل که از میوه نخل نارگیل به دست می‌آید، به‌عنوان جایگزینی برای کره تبلیغ می‌ ...

سونوگرافی در مطب، همراه با اخذ وجه توسط متخصصان زنان تخلف است

سونوگرافی در مطب، همراه با اخذ وجه توسط متخصصان زنان تخلف است

وزارت بهداشت: سونوگرافی در مطب، همراه با اخذ وجه توسط متخصصان زنان تخلف است زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:معاونت درمان وزارت ...

۳۹ ایده رنگی برای ساختن بندهای رنگی دوربین

۳۹ ایده رنگی برای ساختن بندهای رنگی دوربین

اگر شما از اون دسته آدم های رنگی باشید که یه دوربین دارن و خیلی هم به عکاسی علاقه دارند، پیشنهاد میدیم این بندهای رنگی دوربین رو ببینید و برای خودتون یکی بسازید. در ضمن این بندها میتونن یک هدیه خاص و خلاقانه برای ...

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...